Nem csak férfiaknak...

Nem csak férfiaknak...

A menő pasik boxert hordanak

2017. november 25. - boxeralso.hu

valaszcikk_1.jpg

Ritkán teszünk ilyet (igazából soha nem tettünk még), hogy válaszolunk egy cikkre, de nemrég találtunk egyet, amelyikben valaki addig érvelt a boxeralsó ellen, mígnem odáig jutott, hogy ha férfi vagy, soha többé ne viselj boxert, dobd ki az összeset, mert egyszerre divatjamúlt és ciki.
Erre válaszolni kell. Elmondjuk mit írt a cikk, és tételesen cáfoljuk. 

 

A buta cikk, összefoglalva

A cikk szerzője először leírja, hogy volt idő, amikor menő volt boxeralsót viselni - hiszen David Beckhamtől kezdve a rappereken át mindenki boxeralsót reklámozott - sőt egyenesen csúcstermék volt. Az írás egészen odáig jut, hogy a „kivagyiság csúcsa” volt az amikor kilógott a boxeralsó a nadrág alól. Aztán így folytatja a cikket: ezek az idők lejártak, a boxeralsó viselése gyerekes, és szánalmas. Ezen kívül: a boxer kényelmetlen, és egyenesen nevetséges, amikor a csaj a legvadítóbb fehérneműszettben vár az első randin, de te egy boxerben „állsz bevetésre készen”. Itt jött el a pillanat amikor a cikkíró eljut ahhoz a tanácshoz, hogy ideje kidobni a boxeralsókat, igaz, nem javasol helyette semmit. Elmondjuk miért káros ez a cikk.

 

Az igazság a boxerről.

 

A boxeralsóról nem lehet általános véleményt megfogalmazni, mert nem egyféle létezik, és minden szubjektív. Vegyük sorra a cikkíró érveit, és mint a www.boxeralso.hu blogja, válaszoljuk meg, vagyis érveljünk ellene.

 

1: A kilógó boxeralsó probléma

( erről már egyszer írtunk ITT )

Tény, hogy a 2000-es évek környékén divat volt a kilógó boxeralsó, hiszen a csípőfazonú nadrágok hódítottak, ami alól egyébként mindenféle alsónadrág kilógott volna, nem csak a boxer.  Ma, ezt már kőműves dekoltázsnak hívjuk, és valóban elrettent mindenkit, de a divat már csak ilyen: egy időben divat volt az átlátszó leggings alatt tisztán látszó tanga éppúgy, mint a melldekoltázs túlzó túlhangsúlyozása. (Itt jegyezzük meg, a lányok bugyija és melltartója a mai napig kivillan). Ettől még senki nem állíthatja azt, hogy a push up kiment a divatból, vagy hogy nem szép a mellbimbóig látható dekoltázs. Észszerűen kell viselni a fehérneműt, és nem kell mindenkinek megmutatni.

 

2: A boxer kényelmetlen

A cikkíró – aki valószínűleg hölgy – úgy érvel, hogy:

Aztán az is felmerült, hogy a boxeralsó kényelmetlen viselet, mert felgyűrődik a nadrág alatt, a szerszám sem fekszik benne az egészségesnek megfelelően, és a boxerek anyaga sem a legkiválóbb. 

Hát ez persze NEM IGAZ! A jól kiválasztott boxeralsó nem kényelmetlen (mitől lenne az, hiszen tudod a méretedet) és nem fog felgyűrődni sem.
Léteznek testhez simuló modellek, amit a cikkíró elegánsan elfelejt, ahogy azt is, hogy a lazább szárú boxerek azoknak való, akiknek vastagabb a combjuk (akiket feszítene a testhez simuló) míg a testhez simuló azoknak áll jól akik „átlagos” testalkatúak.

...a boxerek anyaga sem a legkíválóbb...

Valószínűleg egyes piacos kínai "csodatermékekre" gondolt itt a cikkíró. Amiben lehet igaza, DE:

Léteznek  "károsanyag-mentes" OEKO-TEX 100 minősítésű 100% pamut anyagból készült boxeralsók is. Ráadásul MAGYAR TERMÉK!

kampany3-600x343.jpg 

3: A boxer és a szex

Azt állítja a cikk, hogy egy szuperszexi fehérneműt viselő nőnek vicces lehet az, amikor a pasi, az első alkalommal – boxerben előtte állva – „bevetésre kész”. Ez éppen ellenkezőleg van: ha a boxered testhez simuló (vajon a cikkíró miért felejti el ezt a fajtát) akkor egy megfelelő adottságokkal rendelkező pasi kidudorodó érdeklődése szexi lesz.
Ennél már csak az a megnyugtatóbb, vágykeltőbb, és szexibb, ha a férfin lazább boxer van, és kifejezetten látható az, hogy mennyire „áll bevetésre készen” egy bővebb fazonú boxerben, ami nyilván nem sokáig lesz rajta ebben a adott szituációban.

csodalkozo_no_1200x800.jpg

4: A soha el nem hagyható boxer 

A cikkíró végül lemond a változásról: azt állítja,

pontosan tudja, hogy a férfiakat lehetetlen eltántorítani „bevált” dolgoktól.

Ha valamit egy férfiember szeret hordani, azt nehezen fogja elhagyni holmi divatérvek miatt. Ismert marketing rémálom férfi célcsoportot rávenni, hogy változtasson a borotváján, a kedvenc zoknimárkáján, vagy a sörmárkáján.

 De miért nem ad alternatívát? Pedig szívesen vettük volna, hogy ha a pasik nem viselhetnek boxert, akkor mit hordjanak szerinte?

Szerintünk kattints, és nézz szét nálunk (igen, vásárolhatsz nyugodtan minőségi pamutboxert is :)    https://boxeralso.hu/

 

 
kissing-monkey-400.jpg
by kissing monkey

 

A bejegyzés trackback címe:

https://illusion.blog.hu/api/trackback/id/tr9613376419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása