Nem csak férfiaknak...

Nem csak férfiaknak...

Ezért szuper karácsonyi ajándék a fehérnemű

2017. november 26. - boxeralso.hu

  

no-fekszik-1.jpg

Nincs jobb ajándék a fehérneműnél a szerelmednek, a feleségednek vagy a barátnődnek: valószínűleg az eddigi legszókimondóbb cikkünkben elmondjuk, hogy miért érdemes karácsonyra fehérneműt venned ajándékba.
Olvasd el a cikket figyelmesen!

 

Szexi fehérnemű karácsonyra: de kinek ne vedd meg?

 

Görög Ilona írt utoljára protokoll témájú könyvet, és abból is hamarabb tudod meg azt, hogy melyik alakú pohárból mit illik inni, és milyen sorrendben kerüljön fel az ünnepi asztalra a hatféle villa, mit olyan elemi szabályokat, mint azt, hogy ki, és kinek vehet fehérneműt, és mi ennek az ajándéknak a jelentése. Mielőtt elmondjuk, miért szuper ötlet karácsonyra a fehérnemű, tisztázzuk a fentieket, egyetlen mondattal.

Fehérneműt, annak veszel (vehetsz), akivel intim kapcsolatod van, szexelsz is az ajándékozottal (azt ígértük szókimondóak leszünk). Éppen ezért elég rossz ötlet karácsonyra fehérneműt ajándékozni anyukádnak, a húgodnak, vagy a kolléganőnek (hacsak nem…). A szerelmed viszont imádni fogja.
Mondunk néhány indokot, miért jó ajándék!

 

1: Mert önbizalom-bomba

Gyűlöljük az ilyen, és ehhez hasonló fura szóösszetételeket, de most elkerülhetetlen. Egy szexi fehérnemű, amit a nő a pasitól kap, önbizalombomba. Nem csak azt üzened vele neki, hogy szexinek tartod, hanem hatalmas önbizalmat is adsz a nőnek. (Főleg akkor, ha eltalálod, milyet szeret, mi áll jól rajta)

mirror-mirror-mirrors.jpg

 

2: Mert üzenete van

Még a legegyszerűbb fehérneműnek is szexi üzenete van: azt üzened vele a megajándékozottnak, hogy tetszik neked, hogy szexinek találod, és hát… nyilván nem azért vetted, hogy ködös januári estéken abban kortyolgassa otthon egyedül a teát.
Szóval, ez az az üzenet, amit mindenki ért. (Így tulajdonképpen nem is a fehérneműt veszed meg, hanem egy nagyon intim üzenet adsz át)

 

szerelmes_uzenet.png

 

3: Aranytanács

Az anyukáknak, régen volt egy „aranytanácsa” ami úgy szólt, hogy: legyen mindig legalább olyan jó a fehérneműd, mint a ruha, amit viselsz, hiszen soha nem tudod, mikor látja valaki. Emiatt egy fehérnemű mindig szuper ajándék, hiszen nem lehet belőle elég (nem mondjuk azt, hogy egy igényes nőnek nincs csak otthon hordott, kicsit kifakult fehérneműje). Ezért minden nő örül annak, ha fehérneműt kap karácsonyra.

 

4: Mert visszakapod

Jó, ne ez legyen a legfontosabb indokod, de ha fehérneműt vásárolsz ajándékba, tulajdonképp az ajándékra ajándékkal fognak válaszolni: nagy eséllyel látni fogod a megajándékozotton, és le is veheted róla majd...

 

5: Mert hosszú távú

Nem a fehérnemű az egyetlen, de kétségtelen, hogy az egyik olyan ajándék mely hosszú távú: gondolj bele mennyi olyan karácsonyi ajándékot kapsz és adsz, melyek csak rövid ideig ajándékok, vagy alkalmilag (például egy szánkó) esetleg nem is „meglepetés ajándékok”, hanem használati tárgyak (na, ez a legrosszabb ötlet: soha ne vegyél mondjuk porszívót, vagy étkészletet ajándékba).
A fehérnemű egy hosszú távú, szuper ajándék, amit imádni fogtok. Mindketten.

 

ajandekozas-1200x600.jpg

 

 

Mielőtt elindulsz, erre figyelj:

Most, hogy már tudod, hogy a fehérnemű jó ajándék karácsonyra, és azt is tudod, hogy kinek szabad megvenni, mondunk pár hasznos ötletet, mire figyelj a választáskor.

A legfontosabb, a stílus:

Ha nem alkalmi, szuperszexi, direkt karácsonyi fehérneműben gondolkodsz (tudod, ami vörös és beépített hógolyói vannak) akkor érdemes valamennyire ismerned annak a stílusát, akinek szánod. Van, aki odavan az egyszerű(bb), de szép tangáért, más a francia típust, vagy a csipkés csodabugyikat kedveli, megint más a normál pamutbugyit. (Ne hidd, hogy minden nő, mindig 20 000 forintos álomszettekben mászkál egy hosszú szerdai munkanapon is). Jó ha tudod, hogy milyen a stílusa.

Elronthatod a méretet:

Hacsak nincs akkora szerencséd, hogy (például) amikor a boltban vásárolsz, egy pontosan ugyanolyan alkatú, és domborulatú lány felajánlja az élő próbababa szerepét, akkor jobb ha előre megnézed, hogy mekkora, és milyen méretű a melltartója vagy a bugyija a megajándékozottnak.

Jól válaszd meg a színt:

(erről már írtunk előző cikkünkben):....
A színeknek gyakran rejtett üzenete van, szóval most kezd a cikk szuperérdekes lenni: fel kell tennünk a kérdést, hogy ha te pontosan tudod, hogy a kék szemedhez milyen színű fehérnemű illik, akkor miért viselsz olyat, ami kevésbé illik hozzá? Mit üzensz vele, akár úgy is, hogy fogalmad sincs róla? Melyik fehérnemű színnek milyen üzenete van?

Kattints ide, és válaszd ki azt a fehérneműt, amelyik a legjobban áll majd neki!

 

 
kissing-monkey-400.jpg
by kissing monkey

fotó: Pixabay, Depositphotos

 

A bejegyzés trackback címe:

https://illusion.blog.hu/api/trackback/id/tr5113392097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása