Nem csak férfiaknak...

Nem csak férfiaknak...

Milyen színű fehérneműt választanál?

2017. november 02. - boxeralso.hu
fehernemut-valogat.jpg
Képzeld el, hogy ott állsz egy csodálatos fehérnemű előtt, amiből rengeteg színűt választhatsz.
Melyiket fogod elvenni, és miért éppen azt? Hogyan és mi alapján döntesz? Mi az, ami miatt éppen azt a színt választod, és ez mit árul el rólad? (Egyáltalán elárul-e bármit?)
Egy cikk, amiből sokkal többet megtudsz majd magadról, mint gondolnád, pedig csak a fehérnemű színekről fogunk írni.

A fehérnemű tényleg fehér(nemű)?

Sokszor olvashattad már azt, hogy a magyar nyelv, nem csak a világ egyik legnehezebb, hanem legkifejezőbb nyelve is, most mégis becsap, hiszen azt mondja: ami rajtad van bugyi és melltartó az tulajdonképpen fehérnemű. Akkor is fehér(nemű) ha egyébként kék, vagy piros.

Ha ehhez hozzátesszük, hogy Te pontosan tudod, hogy melyek azok, a bőröd, a hajad és a szemed színéhez passzoló fehérnemű színek amik jól állnak, akkor körülbelül itt a cikk vége, mert mindent megbeszéltünk. Vagy mégsem? Hogyan választasz fehérnemű színt és az mit árul el rólad? Elmondjuk:

Bőr, haj szem: ami mindig jól áll majd

Amikor fehérneműt választasz, legjobb, ha biztosra mész: az a fehérnemű amelyik a bőröd színéhez passzol - különösen akkor, ha szinte nem lehet megmondani, meddig tart a fehérnemű és honnan kezdődik a bőröd - az fog neked a legjobban állni, nem csoda, hiszen olyan mintha te magad lennél.

Ha a hajadhoz igazítod a fehérneműid színét, akkor sem tévedhetsz. Vörös hajhoz illik a vörös, a mélylila, vagy a sötétzöld (tanulmányok szerint a vörös hajú nők imádják a sötétzöldet), a fekete hajhoz a fekete és a fehér (ilyened úgyis van) ha pedig szőkés vagy, akkor szinte bármilyen világos árnyalat.

A szemed is meghatározhatja a fehérneműd színét. A barnához a földszínek mennek, a kékhez bármi ami kékes, a fekete szemhez pedig minden jól áll. Ha pedig zöld a szemed, ahhoz jók az erős színek: az élénkpiros és a bordó sötétebb árnyalatai, és kevésbé a kék színek.

barna-szem-480x386.jpg

Persze, választhatsz máshogy is, íme a fehérnemű szín választásának a pszichológiája:

Íme a pszichológia

A színeknek gyakran rejtett üzenete van, szóval most kezd a cikk szuperérdekes lenni: fel kell tennünk a kérdést, hogy ha te pontosan tudod, hogy a kék szemedhez milyen színű fehérnemű illik, akkor miért viselsz olyat, ami kevésbé illik hozzá? Mit üzensz vele, akár úgy is, hogy fogalmad sincs róla? Melyik fehérnemű színnek milyen üzenete van? Most elmondjuk:

Fehérneműszínek, és a jelentésük

Vágjunk is bele gyorsan, nem húzzuk az idődet, figyelj, mert soronként, záporozva jönnek a színek:

Ha lila fehérneműt választasz: lágy, romantikus csaj vagy, imádod a hosszú távú kapcsolatokat. 
Ha a fehérneműd kék, akkor őszinte ember vagy, becsületes és pozitív.
Ha a zöld fehérneműkért vagy oda (és nem azért mert vörös a hajad), akkor a nyugodtság jellemez téged. (a zöld egyébként teljesen helyénvaló egy randira is, mert nem feltűnő, és nem is unalmas.)
Ha sok a sárga fehérneműd (vagy ma éppen azt választottad) az üdeséget, frissességet áraszt, de csak ha élénksárga. Ahogy barnul (aranysárgul) egyre inkább a tudatos életigenlést jelenti, és egyre dominánsabb személyiséget takar. Nagyon fura, hogy bár szinte minden nőnek van sárga fehérneműje, mindössze az 1/10-ük viseli rendszeresen. Egyszerűen csak van.
Ha narancs színű a fehérneműd az azt jelenti, hogy bölcs vagy, precíz, és extrém kreatív: örülhet az a pasi, aki ebben lát, mert érdekes éjszakája lesz.
Piros (vörös) színt akkor viselsz (választasz) ha nagyon magabiztos vagy, vagy ha ha csábítani akarsz.

piros_melltartoban.jpg


A rózsaszín a szűzies választás: ha ma ilyen színt viselsz, az azt jelenti, hogy szelíd, és szeretetteljes állapotodban vagy, talán kicsit vágysz a figyelemre, törődésre.

Azt biztosan nem most olvasod először, hogy a fehér az ártatlanság színe (legalábbis európai kultúrkörben), a fekete pedig a teljesen hétköznapi: felkapok valamit, ami biztosan jól áll szín.

Most, hogy már megismerted a fehérnemű színek lélektanát, sokkal tudatosabban el tudod dönteni, hogy melyik szuper szexi fehérneműnk állna neked a legjobban. Kattints az izgalmas tangákért IDE, vagy a szép kényelmes bugyikért IDE.

 

 
kissing-monkey-400.jpg
by kissing monkey

 

A bejegyzés trackback címe:

https://illusion.blog.hu/api/trackback/id/tr9313145556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása