Nem csak férfiaknak...

Nem csak férfiaknak...

5+1 fura fehérnemű tény

2017. október 23. - boxeralso.hu
csodalkozo_no_600x487.jpg
Összeszedtünk neked egy cikkbe 5+1 olyan fura tényt, érdekességet, amit még valószínűleg nem hallottál, de köze van fehérneműhöz.
Tudtad azt például, hogy Tutanhamon fáraó sírjában 145 db fehérneműt találtak? 
 
Olvasd tovább és megtudod!

1: Tutanhamon 145 bugyija.

 

tutanhamon-788x444.jpgIllusztráció: Depositphoto


Egészen elképesztő, de Tutanhamon sírjában találtak 145 darab (az is fura, hogy miért pont 145) női fehérneműt. Sokan úgy vélik, hogy a híres uralkodónak ennyi ágyasa volt, mert más ésszerű magyarázat nincs erre. De miért temették mellé az ágyasok bugyiját? Talán úgy vélték, hogy örök élet, örök gyönyör?

egypt_musicians.JPG

2: Izzadság ellen a franciák bugyivédőt használtak


Elég kényes téma, de beszélni kell róla. A gyógynövényes izzadásgátlókat már az ókori Egyiptomban is használták, sőt arra is rájöttek, hogy a hónaljszőrzet eltávolításával csökkenthető a testszag.
A XVII. században a franciák ezt hajlatvédővel, illetve erős parfümökkel próbálták megoldani. Ezek a "hajlatvédők" arra voltak hivatottak, hogy felszívják a nemkívánt nedvességet, főleg azokon a helyeken ahol viszonylag sok volt a szőr. Hónaljban, és az intim testrészeken. 
Szerencsére ma már nem kell oda behajtogatni valamilyen szivacsszerű anyagot, vannak modernebb, higiénikusabb megoldások, intim izzadásgátló szerek.

 

3: Különös melltartó

 
Különös, de elég fura melltartót talált fel egy brit nő: beépített a melltartóba egy szívverésfigyelőt, amelyik azonnal jelzett, ha a nő szívverése rendellenesen gyorsult. A szerkezet működésének lényege: ha a szívritmus rendellenessé válik, akkor a melltartóba épített GPS azonnal leadja a jeleket, hogy hol is tartózkodik éppen a viselője. Ez abban az esetben lehet hasznos, ha egy szatír megragadja a tulajdonost, és magával vonszolja valahová. A szívverés felgyorsul, a GPS akcióba lép, és máris úton a felmentő sereg. 
Nem terjedt el a találmány, talán azért, mert egy nő szíve nem csak akkor ver hevesebben, ha éppen veszélyben van, hanem akkor is amikor szexuálisan izgatott állapotban van :D

 

 

melltarto-856x856.jpg

4: Amikor a fehérnemű szimbólum


A fehérneműt gyakran használják szimbólumként. Az 1960-as években a "melltartó-írók" írásaikkal tiltakoztak amiatt ahogyan a társadalom diszkriminálta a nőket. A második világháborúban pedig a német katonáknak fenntartott francia nőknek (értsd a német katonák francia ágyasaik) nemcsak a fejüket borotválták le, hanem az utcákon is kénytelenek voltak alsóneműikben járni: innen lehetett felismerni őket. 

prosti-969x565.jpgIllusztráció: Depositphoto

5: Katonásan


Egy időben divat volt a pasik körében, hogy nem hordanak alsógatyát. Ezt angolul going commando-nak hívják, a kommandósok tettek ilyet a háborúkban, azért, mert néha hetekig nem tudtak volna nadrágot cserélni: érdemesebb volt tehát „meztelen seggel” menni ide-oda, és ha kellett gyorsan elvégezni a dolgodat, ráadásul nem lett semmilyen fertőzésük sem a hetekig hordott alsónadrág miatt.

going-commando1-858x570.jpgKép: Printerest
going-commando2-856x570.jpgKép: Printerest

 

Viszont azt nem értjük, hogy miért divat manapság is alsónadrág nélkül hordani a farmernadrágot.

 

Kép: Printerest

És végül itt vannak az uralkodók:

 

A globális fehérnemű piac főbb márkái a Calvin Klein, a La Senza, a DKNY, a Princesse Tam Tam,
az Enamor, az Embry Form, a Jockey, a Victoria's Secret, a Maniform, a Wacoal Holdings, a Gujin, a
La Perla, az Armani, a Wolford, a Hanes Loom, Etam, Chantelle, Triumph, AB fehérnemű, és Lovable.
Na, meg persze a magyar uralkodó jelölt ILLUSION.

 

 by kissing monkey
kissing-monkey-400.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://illusion.blog.hu/api/trackback/id/tr8612905036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása