Nem csak férfiaknak...

Nem csak férfiaknak...

NEM KELL MACSÓNAK LENNED, HOGY TUDJ CSAJOZNI A STRANDON !

2017. augusztus 04. - boxeralso.hu
Ha ebben a cikkben azt állítjuk, hogy ilyen melegben legjobb, ha a strandra mész , és elmondjuk neked, hogy pontosan mit vigyél magaddal a strandra, akkor unalmas hétköznapi szövegnek fogod tartani. DE...ettől független el fogod olvasni , mert van a cikkben egy TITOK. A titok pedig érdekel téged.

 

fiu-kutya-strand-1200x800.png

 

Nem kell mindig macsóskodni!

 

Tudjuk, hogy akkora macsó vagy, hogy úgy gondolod, egy hanyagul a nyakadba csapott törölköző, és a fürdőgatya is elég lehet a strandoláshoz. Hát hiába, a legtöbb férfinek a csomagolás egy ismeretlen fogalom. Ez mindaddig nem baj amíg van aki helyettünk gondoskodik a pakolásról. Ha viszont nincs, akkor előfordulhat, hogy valami őrült ötlettől vezérelve a bal kezedben egy fogkefével, a jobban egy fürdőgatyával, csomagok nélkül indulsz nyaralni 3 hétre.

macsó férfiak

Vagy szembenézel önmagaddal, és megérted, hogy ha magadnak csomagolsz, akkor érdemes a szokásos 3 percnél egy kicsit több időt szánni erre, és máris kényelmesebben telik majd a napod! Nem kell túl sokat tökölni rajta! Pár perc és indulhatsz. 

Egy jó strandolás legfontosabb kelléke egy kényelmes fürdőnadrág.

Vannak esetek, amikor ez nem szükséges, például a nudista strandon, de mi most az átlag, széles körben közkedvelt, hagyományos, polgári strandokról beszélünk.


A fürdőnadrág kiválasztásakor az egyik legfontosabb, hogy passzoljon az alkatodhoz, és jól érezd magad benne! Ne érdekeljen, hogy a divat most éppen a falatnyi úszó, mert az csak az Adonisz alkatúaknak való.
Tudtad, hogy egy felmérés szerint 10 nőből 8 nem a szétgyúrt testű "hímeket" kedveli, hanem a férfias kisugárzású, korának megfelelő testalkatú, ápolt pasikat? 
Tehát a kényelmes, de nem szétkopott fürdőnadrágot mát betetted... a másik fontos kellék a törülköző. Jó ha kettőt teszel be, mert egyre fekszel és egy, amibe törülközöl.
 

  

Jaj, úgy élvezem én a strandot!”

 

Ahhoz, hogy tényleg élvezd a strandot, meg az utána következő éjszakát és napokat is, kell - egy, a bőrtípusodnak megfelelő napkrém – napolaj, vagy naptej - ízlés szerint. Ha már van, érdemes használni (a fogkefe, és a dezodor is ilyen)! 

Egy kis segítség a megfelelő naptej kiválasztásához: 
A napkrémen látható faktorszám azt jelenti, hogy egy átlagos érzékenységű ember, hányszor 20 percig bírná a krémmel a testén leégés nélkül. Ha veszel kettes faktorszámút, akkor az csak 40 perc, a 20-as faktorszámú meg 400 perc. Az izzadás, a vízben ázás viszont leszedheti a napkrémet!

Ha esetleg ismerkedési céllal mentél strandra:

Mert mi másért mentél volna egyedül? :) akkor itt a TITOK, az egyik legkézenfekvőbb, egyben legszakállasabb trükk:
 

popsik-675x450.png


Odasompolyogsz 3 tökéletesen kerek fenekű lányhoz, és kiválasztod a legkerekebbet, lehetőleg amelyik szív alakú (szív = szeretet, kedvesség) és segítséget kérsz, miközben folyamatosan azt bizonygatod:

...ne nevessetek ki, de tényleg azért jöttem, mert nem érem el a hátam közepét. Be kellene kennie valakinek, mert fel fogok égni....”

Ezen rögtön kuncogni fognak - ha jó fejek -  és mind a hárman felmérik az adottságaidat.
Mély levegő – visszatart – mellkast domborítani!

Ha a legkerekebb fenekű nem hajlandó segíteni, akkor menj oda a legkevésbé kerekebbhez, és a meglepetés ereje hatni fog rá, ő be fogja kenni! Rögtön ajánld is fel neki, hogy ez kölcsönös lehet, hacsak ő el nem éri a saját háta közepét. (Ebben az esetben azonnal ajánld fel, hogy elvennéd feleségül, mert különösen hajlékony) :D

Ha egyikőjük sem fog segíteni, ne add fel. Látványosan, viccesen szerencsétlenkedve próbáld a saját hátadat bekenni. A jó humorú pasikat szeretik a nők, figyelni fognak rád és előbb utóbb egyikőjük vagy mindannyian kezelésbe vesznek...

bekeni_a_hatat-675x450.png

 

Ha pedig a lány aki bekente a hátad "bejön neked" és te is szimpatikus vagy neki, akkor pláne érdemes olykor-olykor visszatérni hozzá, és a segítségét kérni újra. Hálád jeléül hívd meg egy jeges koktélra!

 

Végül, de ne utolsó sorban:


Ne felejtkezz el betenni egy tartalék tiszta ILLUSION® 
alsógatyát is, mert a vizes fürdőnadrág vicces foltot fog hagyni a nadrágodon. A tartalék gatyád legyen minőségi, lehetőleg fehér színű ...
(A saját felmérésünk szerint 10 csajsziból 7-en a fehéret szeretik, ezen tesztelik mennyire ápolt, higiénikus a kiszemelt pasijuk)
Olvasd el az erről szóló 5 TIPP A FÉRFI HIGIÉNIÁRÓL c. cikkünket

Ha társasággal mész, vihetsz játékokat is, mondjuk frizbit, tollas-szettet, vagy labdát is. Nagyjából ennyi az, ami kell a strandra – nem egy ördöngösség összepakolni, de mégis kellemesebbé teszi a napod, mintha csak gatyát vinnél!

 

 Ha tetszett a cikkünk, kérlek adj egy like-ot és megosztást nekünk. Köszönjük!

 

 

 

Képek: Despositphotos

 

ILLUSIONBOXER Kft. | www.boxeralso.hu | info@boxeralso.hu
Minden jog fenntartva!

Jogi nyilatkozat

 

A bejegyzés trackback címe:

https://illusion.blog.hu/api/trackback/id/tr7612719062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása