Nem csak férfiaknak...

Nem csak férfiaknak...

5 fehérnemű titok, amit minden nőnek tudni kell

2017. szeptember 25. - boxeralso.hu

agyon-fekvo-no-1200x800.jpg

Úgy gondolod, hogy már minden fehérnemű titkot ismersz, de most mutatunk neked 5 olyat, ami meg fog lepni téged.
Tudtad, például azt, hogy milyen fehérneműket imádnak a magyar pasik?

 

1: A retusált fotók titka


Eddig csak azt kellett elmondani a pasiknak (és az önbecsülésüket vesztett lányoknak), hogy a fehérneműmodellek képei retusáltak, manipuláltak, azok a lányok nem így néznek ki a hétköznapokban.
Nem életszerű, hogy az átlagos lány olyan legyen, mint a jamaikai tengerparton kificamodott fenéktartásban pucsító fotómodell, akinek a popsija tökéletesen kerek mint a kör. Ma már arra is fel kell hívni a figyelmet, hogy a "plus size" modellek is agyonretusáltak, sőt arra is hogy ha lány vagy, és a modellen „olyan rohadt jól néz ki, szuperszexi” egy bugyi, és melltartó: rajtad nem így áll majd.

mirror-mirror-mirrors.jpg


Egy kiugrott stylist elmesélte, hogy nem a lányhoz választják a fehérneműt, hanem a fehérneműhöz a lányt, és ahhoz, hogy elkészüljön a „spontán csábítós” fotó, ezret fotóznak, a legjobbat pedig még órákig retusálják. Ne higgy az ilyen fotóknak és törődj bele, hogy az életben nem áll majd úgy rajtad a bugyi, mint a modellen. Ettől még a pasid imádni fog a választott fehérneműdben!

 

2: Ezt a típust, méretet és színt imádják a magyar pasik.

 
Elolvashatsz bármennyi angolból lefordított, álszakértők által írt vacak blogot, de egyik sem mondja meg, hogy a magyar pasik milyen fehérneműben szeretik látni a női popsikat. Mi viszont elkészítettük az első magyarországi fehérnemű kérdőívet, amiből az derült ki, hogy a magyar pasik leginkább tangában szeretik látni a kedvesüket. (Jó hír, hogy ha van francia bugyid, akkor azt is nyugodtan viseld, mert a pasiknak az a második kedvencük).


Akkor vagy átlagos méretű csaj, ha a bugyiméreted (ugye tudjuk, ez tanga) az M-es. (Tévedés tehát, hogy az S a leggyakoribb: igen a barátnődé sem S-es).  
És még egy bugyiinfó: a pasik kedvenc színe a fekete.  Próbálkozhatsz más színnel is, de ha biztosra akarsz menni akkor kapj fel egy szuper fekete tangát és már le is vetted a lábáról a pasidat.

 

women-models-600x400.jpg

 

3: Marketing

 
Hacsak nem hiszel abban (is) hogy a felnőttfilmben a szomszéd srác valóban a szomszéd srác, vagy abban, hogy az összes nőnek természetes mellei vannak, akkor egyetlen (erre nagyon fókuszálj, hogy egyetlen) marketingtrükknek se higgy: semmivel sem leszel magabiztosabb egy nagyon márkás, agyon hájpolt húszezer forintos bugyi-csodában, mint egy olcsóbb, jó minőségű, kényelmes tangában!
És pár extra titok: a férfiak 72%-a nem ismeri a fehérnemű márkákat, 85%-át egyáltalán nem érdekli az mennyibe került, és (döbbenet) de 98%-uk nem tudja megmondani a kezébe adott bugyi anyagát.

 

4: Amiről nem mersz beszélni

 

no-fekszik-1.jpg 

Vannak olyan tabutémák amikről nem merünk beszélni, pedig kellene: a nők leginkább fehér fehérneműt vásárolnának maguknak, de nem mernek, mert attól tartanak, hogy minden meglátszik rajta (némileg jogosan). Ettől még megveszitek, csak nem randira hordjátok: ez derült ki egy felmérésből, és az is, hogy a kedvenc randiszínetek a vörös, és a kék. (Extrém meglepő titok, inkább pasiknak, mert tudjuk, hogy ti is olvastok: egy felmérés szerint a vörös hajú csajok leginkább sötétzöld szettet szeretnek hordani)

 

5: Ezt nem tudtad a Victoria’s Secretről

 
Komoly összeesküvés elméleteket is gyártanak a Victoria’s Secret világhírű fehérnemű márka kedvelői, azóta hogy kiderült, a Victoria's Secret egyik alapítója (és egyesek szerint az egyik főtervezője) egy pasi: Roy Raymond, aki a feleségével alapította a céget, de annyira a háttérben maradt, hogy csak nemrég derült ki, hogy egyáltalán létezik. Van, aki szerint ez a Victoria's titka.

 

Titkok nélkül szuper fehérneműk ITT neked!

 

 

 

by kissing monkey  
kissing-monkey-400.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://illusion.blog.hu/api/trackback/id/tr1812888794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása