Nem csak férfiaknak...

Nem csak férfiaknak...

Ezért viselj alsógatyát (szókimondó cikk!)

2018. szeptember 02. - boxeralso.hu

 


blogpasi1.jpg

 

Talán te is láttál már olyan ismeretterjesztő filmet, amiben a stylist-varrónő azzal a szándékkal térdel le egy pasi elé, hogy méretet vegyen vagy megjavítsa a farmernadrágján a gombokat (ha szexistának tartod, itt biztosan nem nézted tovább) és a gombok javítgatása közben észreveszi, hogy nincs a pasin alsónadrág. Ettől persze nem jön zavarba.
Nem is az a baj, hogy nincs rajta(d) alsónadrág, vagy nem is igazi a szereplő, még csak az sem, amit tesz. Elmondjuk mi a gond ezzel...


Mi a francnak alsógatya!

 

Van amikor nem baj ha nincs rajtad alsónadrág. Például, ha valamiért eleve felkészültél erre a szituációra.
Egy különösen meleg nyári napon sem kötelező... de akkor sem, ha olyan a nadrágod, amiben eleve van betét - olyan mint egy "Baywatch-short". De ne ess át a ló túloldalára, nem vagy te pornósztár, nem leszel keményebb pasi attól, ha nem viselsz alsógatyát, ráadásul számtalan veszélyt rejt ha nincs rajtad. Hidd el, nem ezt az ábrándozós játékodat akarjuk elrontani. Értjük, hogy fontos, hogy a csaj „álmeglepődjön” és ez mindenkinek jó móka. De az alsógatya az fontos. Mondjuk, miért gondold át az alsógatya viselését:

 

blogpasi2.jpg

1: Pornósztárnak képzeled magad, vagy mi van veled?

 

Lehet, hogy erősnek tűnik a kérdés, de nem néztél te egy kicsit túl sok Csoki Ice filmet? ... ahol Kovi azt kérte a szerényen festett, dauerolt hajú férfi félistentől, hogy a jelentben ne legyen rajta alsónadrág, mert akkor a véletlenül rögtön szexelni akaró, (nagymellű butatekintetű, csücsörítőszájú) azonnal hozzákezdhet ahhoz az egyetlen dologhoz amihez ért? Értjük, hogy az életed egy pornófilm (vagy szeretnéd, hogy az legyen).
De képzeld el azt a lányt, aki odanyúl, - mert mondjuk méretet szeretne venni, és abban a pillanatban leesik neki, hogy egész nap ez volt a terved: hiszen nincs rajtad alsó. Aztán gondolkodj el azon, hogy ez milyen érzés neki. És milyen szar neked, ha mégsem teszi meg. (Azon is elgondolkodhatsz, ha akarsz, hogy van-e neked akkora, és tud annyit, hogy ennyire büszke legyél rá, hogy egy borongós októberi napon még össze is menjen, mielőtt előkerül?)

 

2: Tökéletesen tiszta az?

 

Tabut döntünk, de megkérdezzük: biztos, hogy tökéletesen tiszta? Mármint tényleg tökéletesen? Nem pisiltél, nem voltál komolyabb dolgot intézni a wc-n, semmi? Csak azért kérdezzük, mert ha nincs rajtad alsógatya, akkor azért egy pici ilyen-olyan csepp, vagy folt azonnal a farmereden landolhatott, ami sem egy meleg júliusi napon nem fog tetszeni neked, sem egy hűvösebb novemberin. (Mert nem gondolhatjuk ugye azt, hogy minden férfitársunk higikendővel jár illemhelyre) - itt elgondolkozhatunk azon, hogy miért visznek a hölgyek kistáskát a mosdóba... ugye?
Az alsónadrág azért egy kicsit mentsvár, arra az esetre, ha mégis valami történne.
(Persze, mi van akkor ha elromlik a zippzár, tudjuk mi…) 

 

3: Bírod a fájdalmat, ugye?

 

Nézd, ha te szereted, hogy ha belevág a hátsódba egy farmer és elöl a gomboknak csapódik néha teljesen indokolatlanul a micsodád, akkor tedd meg. Kapcsold ki az internetet, tiltsd le az összes alsónadrág reklámot, és élvezd, ahogy csiszolópapírral dörzsölnek itt-ott, napi több órát. Különösen izgalmas lesz ez akkor, ha egyébként a fél napodat a metróban ülve töltöd (meg az ötös buszon is utazol cirka másfél órát), miközben ide-oda csippentenek dolgok.
Arról most nincs is kedvünk beszélni, hogy mi történik ha esetleg egy tangás félistennő áll meg előtted, mert az elgyötört farkad egyetlen reakciója a semmi lesz: nem fog az dudorodni, meg vér se nagyon megy bele... a túlélésért küzd, ezért neki nem a szex a legfontosabb.

 

4: Jöhet egy kis betegség?

 

Az, hogy felfázol az nem különösebben érdekel minket, maximum csípni fog a pisi (mondjuk 2-3 hétig) piros is lesz, meg használni sem nagyon akarod majd. Az sem érdekes most, hogy becsippentetted ide-oda (főleg ha van rajta szőr, mert akkor tényleg az egész nem nagyon éri meg, még akkor sem ha Kovi néha megjelenik álmodban, és felajánlja neked Alexa Diamondot, vagy Pussy Máriát) de a viccet félretéve: tényleg nem félsz attól, hogy elkapsz valami olyasmit, amitől mehetsz a dokihoz? Az alsónadrág egy védelmi vonal is. Ha elhagyod ne reménykedj abban, hogy mindent megúszol.

 

5: Tényleg nem vetsz be semmit?

 
A csajok sminkelnek, fenékformáló bugyiban, és "push up" melltartóban nyomulnak egész nap. Reméljük, hogy te nem tartozol azok közé a (divat) pasik közé, akiknek 22 centiméter átmérőjű a combjuk, 40 kilósak de alfahímnek hiszik magukat, (természetesen alsónadrág nélkül járnak) mert akkor eleve esélytelen vagy mindenre egy jó nőnél. De ha ennél kicsit komolyabb pasi vagy, akkor lehet kicsit testhez álló a farmerod, és erre a csajok bizony odanéznek. Ha nincs alsónadrág rajtad, nincs ami tartást adjon elöl, és összefogja, akkor laposabb leszel elöl, mint a lány éppen most kaptad el a tekintetedet. Eközben a melletted álló haverod visel alsót, és egy tekintélyes dudorral rendelkezik, és ezt nem csak te, hanem a lányok is észrevették…
Meglep, hogy egyedül mész ma is haza?

 

farmer_es_alsogatya-1715x1015.png

 

Ha inkább viselnél alsógatyát, akkor kattints IDE, mert nem csak szuper az anyaguk, hanem van olyan is ami esetleg icipicit trükköz is….

 

 

 
kissing-monkey-400.jpg
by kissing monkey

 

A bejegyzés trackback címe:

https://illusion.blog.hu/api/trackback/id/tr6414217795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása