Nem csak férfiaknak...

Nem csak férfiaknak...

Ezért viselj alsógatyát (szókimondó cikk!)

2018. szeptember 02. - boxeralso.hu

 


blogpasi1.jpg

 

Talán te is láttál már olyan ismeretterjesztő filmet, amiben a stylist-varrónő azzal a szándékkal térdel le egy pasi elé, hogy méretet vegyen vagy megjavítsa a farmernadrágján a gombokat (ha szexistának tartod, itt biztosan nem nézted tovább) és a gombok javítgatása közben észreveszi, hogy nincs a pasin alsónadrág. Ettől persze nem jön zavarba.
Nem is az a baj, hogy nincs rajta(d) alsónadrág, vagy nem is igazi a szereplő, még csak az sem, amit tesz. Elmondjuk mi a gond ezzel...


Tovább

Mit tehetsz és mit nem tehetsz Szilveszterkor...

Újévi szexbabona


babona-2020-1200x800.jpg

 

Számtalan babona, rítus övezi az újévet, itthon és külföldön egyaránt. Ebből az egyik az, hogy amit az újév első perceiben teszel – állítólag – azt fogod egész évben tenni, ezért vannak akik fittyet hánynak a tűzijátékra, az éjféli államfői köszöntőre és a pezsgőzésre, ehelyett igyekeznek szexszel (tényleg így kell írni) kezdeni az újévet. Azért, hogy egész évben ezt tehessék.
De vajon igaz-e ez a babona?

Hülye szilveszteri szokások

 

A világ tele van – le kell írnunk kettő csúnya szót, majd meglátod miért - hülyébbnél hülyébb szilveszteri szokásokkal:
Dél Afrikában ilyenkor kidobálják a bútorokat az ablakon és simán a fejedre eshet bármi, ha arra felé lenne kedved éppen sétálni. 
A dánok – akikről ezt nem is gondolnád – tányérokat, poharakat dobálnak a legkedvesebb ismerőseik ajtaja elé, és ott törik össze. Ez náluk a szeretet jele. Jó hír, hogy te is megteheted velük ugyanezt.

dan-szilveszter.jpg

 


Spanyolországban mindenki szőlőszemeket tömköd a szájába, pont 12 szem szőlőt, méghozzá az esztendő utolsó másodperceiben, természetesen szigorúan egyesével. Éjfélkor minden óraütésnél egy-egy szem szőlőt kapnak be, az esztendő hónapjait szimbolizálva, hogy az új év mind a tizenkét hónapja gazdag és szerencsés legyen a számukra. 

12-szoloszem-1200x771.jpg

 


Az olaszok és a brazilok vörös fehérneműt vesznek fel azok akik szerelmet remélnek az új évtől, sárgát pedig azok akik vagyonhoz, pénzhez szeretnének jutni. Érdekes, hogy többen vannak a vörös ILLUSION fehérneműsök mint a sárgák, pedig mint tudjuk nem egy gazdag nemzet a brazil. Ezek szerint náluk is fontosabb a szerelem és a szex, mint a pénz. 

piros_melltartoban.jpg

 


De van olyan chilei város ahol a halottakkal buliznak a temetőben, ami nem kevésbé morbid, mint a portugálok szokása, akik halottakat "látnak vendégül".
Az, hogy mi magyarok valamiért azt gondoljuk, hogy ha szilveszterkor szexelünk, akkor egész évünk szexszel lesz tele, a fentiekhez képest semmiség. Persze minket sem kell félteni…

Különös magyar szilveszter

Érdekes, hogy míg a legtöbb magyar azt sem tudja, mit ünneplünk szilveszterkor... (Kérdezd meg az első embert akivel találkozol)
99%-uk azt a választ fogja adni, hogy elbúcsúzunk az óévtől.  De azt kevesen tudják, hogy Szent Szilveszter pápa i.sz. 315-ben pont ezen a napon halt meg, ezért hívjuk szilveszternek) de most ezt ne feszegessük... azért bőszen lőjük a tűzijátékot és bulizunk, miközben megfogadjuk, hogy valamit megfogadunk! Tudjuk, hogy malacot kell ennünk (azt kevesen, hogy azért mert kitúrja a szerencsét nekünk, és a szerencsétlent ezért megesszük)...

csirket_tilos_enni_1.jpg


A tyúkot el kell kerülni (őt meg életben hagyjuk, pedig épp elkaparja a szerencsét), mindenki ész nélkül eszi az amúgy ehetetlen, és komoly bélgázt termelő lencsét, merthogy attól meg nagyon gazdagok leszünk.
Itt vége is lehetne a sok buta babonának, ha nem jönne képbe az, hogy szexeljünk, mert akkor egész évben lesz szex. Illetve ez úgy hangzik, hogy amit az újévben elsőnek teszel azt teszed jövőre: de mennyire igaz ez?

 

 

Szexi szilveszter

 

szexi_szilveszter.jpg

Ha egyetlen mondattal kellene elmondanunk: akkor semmi igazságtartalma nem lehet. Senki nem tudja honnan ered, senki soha nem bizonyította be, persze, mert alapvetően hülyeség:
Nem tehetsz egyetlen dolgot egész jövőre, mert mi van, ha tüsszentettél? Vagy éppen pukiztál? Esetleg éppen altattad a gyereked, vagy a kutyát kerested... ezt fogod tenni egész évben? Naná, hogy hülyeség! 

Ennek ellenére megvan a szilveszteri szex romantikája, hiszen szuper úgy szeretkezni, hogy a haverok kint állnak a tévé előtt, és Ádert hallgatják, vagy úgy, hogy mindjárt kapod a BUÉK üzeneteket, de te az egészre magasról teszel, mert egész évben szeretkezni fogsz. (Most abba tényleg ne menjünk bele, hogy mindentől független egyszer érdemes kipróbálni, mert simán mondhatod 0.02-kor, hogy ez a leghosszabb együttlét, mert még tavaly kezdted)

 

szilveszteri-csok.jpg

 

Kívánom nektek, kedves olvasóim, hogy legyen az egész évetek boldogabb mint az idei!

BUÉK 2020!

  

Ha Te is tudsz hasonló babonát, kérlek írd meg nekünk :)

 

Ha pedig szexi bugyikat keresel kattints IDE!

 

 
kissing-monkey-400.jpg
by kissing monkey

 

5 ok a karácsonyi szeretkezésre

  

karacsony-szex-800x1200.jpg


 

Kétség sem férhet ahhoz, hogy karácsonykor sokat szeretkezünk. Tavaly szeptemberben 8131 baba született Magyarországon, Amerikában a legtöbb kisgyerek születésnapja szeptember 1-30 közé esik, Svédországban is kiugróan magas a szeptemberi babák száma. Ők mindannyian decemberben fogantak, leginkább karácsony körül.
Vigyázz ha érzékeny vagy, mert a karácsonyi szexről fogunk beszélni.

 

Szexi karácsony

 

Lehet, hogy a karácsony nem is a szeretetről, hanem a szerelemről és a szexről szól? Felmérések szerint szinte minden férfi lepte már meg a barátnőjét, feleségét, kedvesét szexi, vagy pikáns ajándékkal: bugyival, szexi szettel, valamilyen szexis társassal, vagy egy... khmm...szexuális segédeszközzel.
Ugyanezt teszik a nők is: sok pasi kap karácsonyra tőlük szexi ajándékot, vagy egy extrém forró téli estét.
Ha mindenki ezt teszi, tedd te is ezt: összegyűjtöttünk neked 5 okot, érvet, indokot a karácsonyi szex mellett.

Fehérneműt annak veszel (vehetsz), akivel intim kapcsolatod van, szexelsz is az ajándékozottal (azt ígértük szókimondóak leszünk). Éppen ezért elég rossz ötlet karácsonyra fehérneműt ajándékozni anyukádnak, a húgodnak, vagy a kolléganőnek. (hacsak nem…) A szerelmed viszont imádni fogja.
Mondunk néhány indokot, miért jó ajándék!

 

1: A szülők

A környezetváltozás mindig (jó) hatással van a szexuális életre. Például, amikor karácsonykor elutaztok a vidéki szülőkhöz, minden adott egymás újrafelfedezésére. Van ennek egy light verziója: elutaztok, odaértek, ott alszotok, és kit ne izgatna fel az, hogy – tudod, mint régen – ott alszanak a szülők mellettetek: egyértelmű, hogy egymásnak estek, halkan, nehogy felébredjenek. A hard verzió elkezdődhet ott, hogy megálltok egy kis „pihenőre” egy kies (jegyezd meg, hogy a kies jelenti azt a területet, ahol semmi nincs, a kietlen épp a kies tagadása, tehát tele van élettel) területen és egymásnak estek, ami, egészen addig tarthat, hogy szerepjátékot játszotok: tök mindegy, hogy a barátnőd lesz a könnyűvérű stoppos, vagy te leszel a hős megmentő, a lényeg az, hogy szeretkeztek.

fiatal-par-kocsiban-1200x800.jpg



 

2: Szexi ajándék

A karácsonyi ajándék lehet egy olyan szex(i) játék, ami nem mindennapos. Nem akarunk tippeket adni, mert arra ott vannak a felnőttfilmes oldalak (máris adtunk egy tippet), de ha már egy ideje csak maszatoltok, akkor itt az ideje annak, hogy megkérdezd a párodat, hogy mi lenne az amit kipróbálna, mi az amire csak álmában mer gondolni... Vetkőztesd le a gátlásait és tegyétek felejthetetlenné az estét! Add meg neki amire vágyik - azért vigyázz, nehogy a szomszéd legyen, vagy az a tenyérbemászóan helyes pasi az irodából  :D

 

szexi_ajandek.jpg

 

3: Nyugalom, idő

Hagyjuk a ”minőségi idő” meg hasonló fogalmakat a coachokra: te koncentrálj arra, hogy amikor végre mindenki elment tőletek (vagy hazaértél) tolj be még egy kis bort, hogy valóban lelazulj, és mivel holnap nem kell 7-kor kelned, van időd. Ha van időd, és melletted a párod akit szeretsz, akkor találjátok ki mit is kellene egymással ma kezdenetek? Ne gondolkodd agyon, hanem tedd meg! 60 év múlva úgysem tudod majd.
Semmi nem akadályozhat meg abban, hogy szexelj egy hatalmasat.

 

szexi-par.jpg

 

4: Próba szerencse

Kaptál egy szexi fehérneműt. Vagy éppen egy szuper vibrátort. Egy különös masszázsolajat, egy síkosítót, egy bilincset. Ugye nem mondod, hogy majd egyedül próbálod ki, akkor amikor senki nem látja? Kell ennél jobb alkalom?

bilincs-szemkoto.jpg

 

5: Okok

Felsorolunk neked egy mondatban egy csomó okot (ezt tekints amolyan cikkben cikknek) hogy miért fontos, hogy szeretkezz (egyébként független attól, hogy karácsony van, vagy egy szerda délután), ezzel meggyőzöl minden nőt:

  • A szex csökkenti a stresszt és a vérnyomásod,
  • erősíti az immunrendszeredet,
  • izmosan tart,
  • jobban fogsz aludni tőle,
  • vannak nők akiket legalább 10 évvel fiatalabban tart (ez azért szuper, amikor a csajod 28-nak néz ki, úgy mint a szomszéd lány, pedig 35 feletti),
  • a rendszeres szex segít „ébren tartani” a férfiasságodat, 
  • És főleg, mert szexelni jó.

 

 

Mutatunk neked valamit, amivel könnyebben meg tudod hozni a kedved a szexhez... 

   

 
kissing-monkey-400.jpg
by kissing monkey

fotó: Pixabay, Depositphotos

 

Ezért szuper karácsonyi ajándék a fehérnemű

  

no-fekszik-1.jpg

Nincs jobb ajándék a fehérneműnél a szerelmednek, a feleségednek vagy a barátnődnek: valószínűleg az eddigi legszókimondóbb cikkünkben elmondjuk, hogy miért érdemes karácsonyra fehérneműt venned ajándékba.
Olvasd el a cikket figyelmesen!

 

Tovább

A menő pasik boxert hordanak

valaszcikk_1.jpg

Ritkán teszünk ilyet (igazából soha nem tettünk még), hogy válaszolunk egy cikkre, de nemrég találtunk egyet, amelyikben valaki addig érvelt a boxeralsó ellen, mígnem odáig jutott, hogy ha férfi vagy, soha többé ne viselj boxert, dobd ki az összeset, mert egyszerre divatjamúlt és ciki.
Erre válaszolni kell. Elmondjuk mit írt a cikk, és tételesen cáfoljuk. 

Tovább

Milyen színű fehérneműt választanál?

fehernemut-valogat.jpg
Képzeld el, hogy ott állsz egy csodálatos fehérnemű előtt, amiből rengeteg színűt választhatsz.
Melyiket fogod elvenni, és miért éppen azt? Hogyan és mi alapján döntesz? Mi az, ami miatt éppen azt a színt választod, és ez mit árul el rólad? (Egyáltalán elárul-e bármit?)
Egy cikk, amiből sokkal többet megtudsz majd magadról, mint gondolnád, pedig csak a fehérnemű színekről fogunk írni.

Tovább

NEM KELL MACSÓNAK LENNED, HOGY TUDJ CSAJOZNI A STRANDON !

Ha ebben a cikkben azt állítjuk, hogy ilyen melegben legjobb, ha a strandra mész , és elmondjuk neked, hogy pontosan mit vigyél magaddal a strandra, akkor unalmas hétköznapi szövegnek fogod tartani. DE...ettől független el fogod olvasni , mert van a cikkben egy TITOK. A titok pedig érdekel téged.

 

fiu-kutya-strand-1200x800.png

Tovább
süti beállítások módosítása